Dedefakılı İlkokulu

WEB https://dedefakiliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : DEDEFAKILI BELDESİ DEDEFAKILI MERKEZ MAH. DOĞANKENT CAD. YOZGAT SARAYKENT DEDEFAKILI ILKOKUL ORTAOKULU BLOK NO: 28 SARAYKENT / YOZGAT
VİZYON : Ülkemize kazandırdığımız bireylerin gelecekte de birer örnek vatandaş teşkil etmesi ve gelecek nesile ışık tumasını sağlamak amacıyla misyonumuzu kararlı bir şekilde sürdürerek, Ülkemiz için en iyi okul olmaktır.
MİSYON : Başöğremen Mustafa Kemal Atatürk´ü örnek alarak; öğrencilerimize akademik bilginin yanı sıra, insani değerleri de kazandırarak., sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlamış olarak hayata hazırlamak,Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlere saygı duyan, ülkesine yararlı, okuyan, araştıran, mili ve evrensel değerlere sahip çıkan, kendi ayakları üzerinde durabilen, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Ekonomisi Tarım ve Hayvancılığa bağlı, Bozkır bitki örtüsüne sahip.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Saraykent ilçe merkezine: 12.3 km : Ortalama 17 dakika Yozgat il merkezine: 64.1 km : Ortalama 1 saat 5 dakika
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :